Retours

Je hebt het recht om je bestelling bij ons te annuleren, op voorwaarde dat je ons binnen 14 dagen na ontvangst hiervan op de hoogte brengt met behulp van dit formulier, via e-mail naar kristina@kristinaknitwear.be, per brief of telefonisch. Voor bestellingen die binnen de periode van 14 dagen worden geannuleerd zullen wij u het volledige bedrag terugstorten. Retourzendingen van producten die aangekocht werden met korting zijn op kosten van de koper.

Alle artikelen moeten ongebruikt en in hun originele staat en verpakking worden geretourneerd vanuit het oorspronkelijke land van levering, inclusief de designerlabels en vergezeld van meegeleverde accessoires, en dit binnen 14 dagen na uw kennisgeving van herroeping. U bent volledig aansprakelijk voor schade aan de goederen totdat wij ze hebben ontvangen. Wij raden u aan om het bewijs van verzending te bewaren.

Restituties worden binnen 14 dagen na ontvangst van uw annuleringsbericht door ons uitgegeven. Als we de geannuleerde bestelling niet tijdig terugkrijgen zijn wij genoodzaakt deze op uw kosten bij u op te halen.

Retourzendingen die beschadigd of bevuild zijn worden mogelijk niet volledig terugbetaald (artikel VI.51, §2 van het Wetboek van economisch recht). De schadevergoeding die bij de restitutie in mindering gebracht wordt zal overeenstemmen met de werkelijke schade en zal dus geval per geval bekeken worden.

Garantie

Als consument beschikt u over 2 jaar garantie op uw aankoop.